Hofstede ontbijtservice

+++Update 30 augustus 2020+++
Ivm drukte binnen de Hofstede bezorgen wij geen ontbijtjes meer aan huis. Het is nog wel mogelijk om een ontbijt te bestellen en af te halen. Stuur ons een berichtje voor meer informatie.

——————————————————————————–

De komende weken bezorgen wij ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondagmorgen tussen 8-10 uur bij jullie thuis.

Zet jullie eigen koffie of thee al vast klaar, dan zorgen wij ervoor dat jullie een ontbijt krijgen waarin niks ontbreekt; van een vers afgebakken croissant en brood van Spelt Bakkers, een gekookt ei, tot aan beleg en verse jus d’orange.

En zoals wij onze gasten altijd een kleine ontbijt-amuse serveren, brengen wij deze ook nu aan huis; wat het is, is elke keer een verrassing. Eigenlijk een ontbijt zoals je zou krijgen als je bij ons te gast zou zijn!

In verband met hygiëne, koeling etc. kunnen wij helaas alleen in Zonnemaire en omgeving leveren (op max. 10 minuten rijafstand vanaf de Hofstede).

Een ontbijt kost €12,50 en de bezorgkosten zijn €2,50 (binnen Zonnemaire gratis). Betalingen zullen we contactloos doen; via een betalingsverzoek of pin, maar niet contant. Het afleveren zal tot aan de deur zijn en we zullen 1,5 meter afstand houden, maar dit zal niks af doen aan het smaak van het ontbijt!

Bestellen kan hier, via email (info@hofstedevilletta.nl), telefonisch (745000) of via whatsapp (06-53434579).

Eet smakelijk alvast en we hopen jullie binnenkort te zien.