Zwieren door Zonnemaire, van voorgerecht tot dessert

Het is én blijft een succesnummer. Bij de Culinaire Route Zonnemaire eten gasten hun voorgerecht, tussengang, diner en dessert op steeds weer een andere locatie. Dit jaar, zaterdag 21 december, met een muzikale afterparty bij eetcafé Bommenede.

Daar treedt rockband Rebound op. Eters kunnen er nagenieten van de culinaire tocht vanaf 21.00 uur. Het eetcafé is ook één van de deelnemers aan de route. Dorpshuis de Maire, d’Ouwe Smisse, hofstede Villetta (met Oscar Antonisen en Wyona Praet als nieuwe eigenaren) en molen de Korenbloem maken de zoveel-gangen maaltijd compleet.

Verzameld wordt bij de molen voor een aperitief. Van daaruit wordt in groepjes langs de verschillende etablissementen getrokken. Bij elke deelnemer wacht een ander gerecht. Rond de 60 eters kunnen meedoen. Niet alleen staan de eters altijd te trappelen om in te schrijven, ook de organisatoren vinden de culinaire route een jaarlijks feest. Iedereen geeft z’n eigen draai aan de gerechten, passend bij hun eigen stijl. Aanmelden kan nog tot maandag 16 december bij één van de deelnemers aan de route.

Bron: https://www.pzc.nl/